Vigtige mål sænkede Slovenien

Damerne fandt vigtige mål frem, da Slovenien blev besejret med hele 13-2. Dermed er der dækket op til morgendagens nøglekamp mod Norge, når VM-kvalifikationen skal afgøres.

Efter nederlaget til Sverige skulle damerne ud og finde nogle mål i forhold til en eventuelt tredjeplads. Det gjorde de i går mod Frankrig – og i særdeleshed i dag mod Slovenien, der blev besejret med ni mål.

Damerne åbnede tidligt op for målkontoen og var foran med 3-0 efter otte minutter. I de to første perioder var det ikke til at se, at Slovenien kun havde tabt med fire mål til Norge, da de danske damer gik ind til de sidste 20 minutter foran 10-1. De danske mål blev fordelt på otte forskellige spillere, og samtidigt kunne holdet som i de foregående kampe køre på tre kæder. Kristine Møller Sørensen leverede tre scoringer og blev kåret til bedste dansker.

Nu venter Norge i den sidste og afgørende kamp ved VM-kvalifikationen i Madrid. Selv om danskerne med en enkelt scoring mere i dag havde gået ind til den kamp med en bedre målscore, så kan dagens mange mål vise sig at blive afgørende, hvis det ender med en tredjeplads. Det er nemlig de to bedste 3’er fra de fire grupper, der går videre – og så kigges der først på antal point og derefter antal mål.

Besejrer damerne Norge i morgen, er måldifferencen dog ligegyldig. Så er VM-billetten nemlig i hus uanset hvad. Kampen spilles fra klokken 11:30.