Truppen til VM i Riga

Inden længe er det tid til herrernes VM, der i år afvikles i Letland. Landstræner Jens Ørhøj har udtaget en spændende trup blandet med rutinerede spillere og unge talenter.

Lørdag den 3. december tager herrelandsholdet hul på VM 2016 i den lettiske hovedstad Riga. Landstrænerteamet Jens Ørhøj og Daniel Hahne har udtaget sin 20-mands store trup, der skal forsøge at gentage den flotte 7. plads fra VM 2014 i Göteborg.

Blandt de udvalgte er Rødovre-keeper Mike Trolle, der gjorde comeback på landsholdet i forbindelse med landsholdets opvarmningsturnering i Tyskland. Netop Mike Trolle spillede en stor rolle i Göteborg, da han som blot den anden dansker kom VM’s all star-hold. VM-topscoreren fra 2014 Stefan Hedorf er ligeledes at finde i Riga, når Danmark tager hul på gruppe C mod Australien.

Otte spillere til første senior-VM

VM-truppen består af otte VM-debutanter, hvor sidste års fund, 16-årige Mathias Glass fra Benløse, er blandt. De øvrige debutanter tæller fire spillere det U19-hold, der sikrede B-VM-guld i foråret, nemlig Daniel Nygaard, Rasmus Overgaard, Jesper Roland og Mikkel Skov, mens David De Fries, Mathias De Fries og Lukas Eldholm også er blandt dem, der kan skrive et herre-VM på cv’et om nogle dage.

VM afvikles fra den 3.-11. december, hvor Danmark udover Australien møder Polen og Slovakiet i den indledende pulje. Se mere på vores VM-side!

VM-TRUPPEN 2016

Keeper
David De Fries (Benløse FC)
Mike Trolle (Rødovre FC)

Back
Claus Nisbeth (Copenhagen FC)
Daniel Mac Cabe (Benløse FC)
Daniel Nygaard (Frederikshavn Blackhawks)
Jannik Trolle (Rødovre FC)
Marko Krogsgaard (Rødovre FC)
Mathias De Fries (Benløse FC)
Rasmus Overgaard (BFC Vendsyssel)

Center
Brian Nielsen (Skanderborg Elite)
Emil Kristensen (Rødovre FC)
Jesper Roland (Benløse FC)
Lukas Eldholm (Lillån IBK)

Forward
Andreas Glad (BFC Vendsyssel)
Kenneth Danielsen (Copenhagen FC)
Jacob Bøge (Benløse FC)
Mathias Glass (Benløse FC)
Mikkel Skov Nielsen (Sunds Seahawks FC)
Stefan Hedorf (Hvidovre Attack FC)
Steffen Jensen (BFC Vendsyssel)