Træneruddannelse

Teknik

Trænerkurset Teknik er en del af Floorball Danmark og DGIs træneruddannelse og henvender sig til trænere, der gerne vil vide mere om, hvordan de kan lære deres spillere de floorballtekniske momenter. Det er en fordel men ikke noget krav, at man har et grundlæggende kendskab til floorballsporten og eventuelt har gennemført Floorball Danmarks basisuddannelse 1-2-Træner, hvis du er ny i sporten.

Teknikuddannelsen er udelukkende fokuseret på floorball og giver et bredt indblik i alle floorballspillets teknikelementer herunder

  • Boldbehandling
  • Pasninger
  • Modtagninger
  • Driblinger
  • Skud

Floorball Danmark og DGI anbefaler, at alle trænere, uanset hvilken aldersgruppe de træner, gennemgår Teknikuddannelsen, da denne danner grundlag for spillernes færdigheder med bolden.

Trænerne bliver på uddannelsen introduceret til Floorball Danmark og DGIs model der beskriver, hvad du som træner kan forvente, at spillerne skal kunne i de forskellige aldersgrupper 6-9 år, 9-12 år og 12-16 år/voksne inden for de fem hovedtemaer. Træneren kan med modellen tilpasse sin træning specifikt til den aldersgruppe, som træneren har ansvar for.

Undervisningsformen er lagt an på videopræsentation af de forskellige tekniske elementer samt en praktisk gennemgang og afprøvning af de tekniske elementer i hallen. Der skal således medbringe idrætstøj og indendørssko samt floorballstav.

Kurset tager 8 timer

Der vil blive serveret frokost/kage/vand/the/kaffe på kurser

Online tilmelding sker via DGI´s hjemmeside.

Åbent kursus eller klubkursus

Kurset bliver enten afholdt som et åbent FD/DGI-kursus eller kan bestilles som klubkursus kun for klubbens egne deltagere.

Deltagerpris på åbent kursus:

For medlemmer af både DGI og FD: 1200, –

For medlemmer af enten DGI eller FD: 1525,- kr.

Samlet pris for klubkursus: 10475,- kr

Kontakt din lokale floorballkonsulent, hvis vi skal lave et kursus i jeres klub.