Træneruddannelse

Taktik

Trænerkurset Taktik er en del af Floorball Danmark og DGIs træneruddannelse og henvender sig til trænere, der gerne vil vide mere om, hvordan de skal sætte deres hold og spillere op taktisk. Det er en fordel men ikke noget krav, at man har et grundlæggende kendskab til floorballsporten og eventuelt har gennemført Floorball Danmarks basisuddannelse 1-2-Træner, hvis du er ny i sporten.

Taktikuddannelsen er udelukkende fokuseret på floorball og giver et bredt indblik i floorballspillets taktiske elementer som:

  • Spilidé
  • Spilsystem
  • Forsvarsspil
  • Angrebsspil
  • Opspil
  • Kontra

Floorball Danmark og DGI anbefaler, at alle trænere, uanset hvilken aldersgruppe de træner, gennemgår Taktikuddannelsen, da denne danner grundlag for spillernes taktiske forståelse og udvikling.

Trænerne bliver på uddannelsen introduceret til Floorball Danmarks model, der beskriver, hvad du som træner kan forvente, at spillerne skal kunne i de forskellige aldersgrupper: 6-9 år, 9-12 år og 12-16 år/voksne. Træneren kan med modellen tilpasse sin træning specifikt til den aldersgruppe, som træneren har ansvar for.

Undervisningsformen er lagt an på videopræsentation af de forskellige taktiske elementer samt en praktisk gennemgang og afprøvning i hallen. Der skal således medbringe idrætstøj og indendørssko samt floorballstav.

Kurset tager 8 timer.

Der vil blive serveret frokost/kage/vand/the/kaffe på kurser

Online tilmelding via DGI´s hjemmeside.

Åbent kursus eller klubkursus

Kurset bliver enten afholdt som et åbent FD/DGI-kursus eller kan bestilles som klubkursus kun for klubbens egne deltagere.

Deltagerpris på åbent kursus:

For medlemmer af både DGI og FD: 1000, –

For medlemmer af enten DGI eller FD: 1250,- kr.

Samlet pris for klubkursus: 8500,- kr

Kontakt din lokale floorballkonsulent, hvis vi skal lave et kursus i jeres klub.