Ny forening

Rundt om i Danmark stiger interessen for at spille floorball, og hvert år kommer der nye foreninger til. Hvis du/I er blandt dem, der har en spirende floorballforening eller vil starte en? Så er det her det rigtige sted! Læs guiden Foreningens ABC og få en gennemgang med tips og tricks til hvordan I starter jeres egen floorball forening.

Vi anbefaler også, at man tager kontakt til os, da vi både kan hjælpe jer i gang og stå til rådighed med rådgivning i forbindelse med en klubopstart.

Mange medlemsfordele for jer!

Floorball Danmark støtter naturligvis ildsjælenes arbejde med at starte nye foreninger. Vi er til for klubberne og vi vil altid gerne hjælpe. Det er en god idé at blive medlem af Floorball Danmark.
Floorball Danmark har siden 2015 været en del af Bevæg dig for livet, og i forbindelse med det, har vi sammen med DGI Floorballkonsulenter rundt i hele landet, som står klar til at hjælpe jer. Find en konsulent i dit område her

Floorball Danmark har to medlemskaber A og B.

A: Der modtages adgang til alle serviceydelser og foreningen opnår ret til at deltage med hold i alle Danmarksturneringens rækker og stævner, samt øvrige aktiviteter. Det giver adgang til gratis konsulentbistand året rundt herunder almen klubservice og klubudvikling, mulighed for at deltage i turnerings- og stævneaktiviteter, uddannelsestilbud/undervisningsmateriale, samt basis forsikringsdækning via Idrættens forsikringer, hvis uheldet er ude.

Alt dette – og meget mere for 500,- kroner + 10 kr. per medlem i foreningen pr. år – dog gratis det første år.

B: Der modtages adgang til alle serviceydelser, konsulent assistance og støtteordninger.

Dette er gratis, så er henvendt til de foreninger der ikke ønsker at deltage i turneringsaktiviteter, men blot ønsker at træne!

Vedtægter

Som ny forening skal man have vedtaget og godkendt et sæt vedtægter. På vores hjemmeside floorball.dk findes et sæt standardvedtægter, som kan I tilrette til jeres nye forening. Jeres kommune vil spørge efter vedtægter, når der skal søges om godkendelse af en ny forening i kommunen. Kontakt Skal du/I til at starte en ny klub eller har yderligere spørgsmål i forbindelse med en klubopstart, så er det altid det bedste sted at starte – at kontakte Floorball Danmark.

Standardvedtægter (skabelon)

Tilmeldingsskema

Alle felter skal udfyldes med undtagelse af feltet ‘Eventuelle kommentarer’, der er valgfrit. Husk at vedhæfte jeres vedtægter!

Du kan vælge imellem A og B medlemskab længere nede i tilmeldingen.

Click or drag a file to this area to upload.

Hovedformandens kontaktinformationer

Hovedkasserens kontaktinformationer