Er du vores nye dommer?

Floorball er en sportsgren i rivende udvikling – og i takt med stigende medlemstal, bliver behovet for flere engagerede dommere større.

Lige meget om din motivation for at melde dig som dommer er at udvikle sporten i bredden, eller om du går efter at komme helt til tops, så er du altid velkommen i Floorball Danmarks team af dommere.

Hvad er der i det for dig

Som dommer er du del af et fællesskab med din makker, med dine dommerkolleger.

Ved at være dommer kommer man ud og møder mennesker samtidig med, at man er en vigtig del af idrætten.

Klubdommer eller navnepåsat dommer

Som klubdommer dømmer du klubbens egne hjemmekampe i de laveste rækker og i ungdomsrækkerne, og enhver afregning foregår direkte fra din klub til dig.

Som navnepåsat dommer bliver du af administrationen påsat kampe i din egen region på et niveau, som du er godkendt til, og enhver afregning foregår her månedsvis fra Floorball Danmark til dig.

Hvis du ønsker at høre mere eller blive navnepåsat dommer, er du altid velkommen til at tage kontakt til Floorball Danmark på turnering@floorball.dk

Sådan kommer du i gang

Har du lyst til at blive dommer, så har Floorball Danmark løbende Klubdommerkurser, du kan tilmelde dig.

Hvis der ikke er planlagt et dommerkursus i dit lokalområde, er der mulighed for, at Floorball Danmark kan sætte et kursus op i din lokale floorballforening, ved interesse kontakt da Grete Fink på gfi@floorball.dk

KOMMENDE DOMMERKURSER

Planlagte dommerkurser vil fremgå herunder.