KidzLiga

Floorball Danmark har en række stævnetilbud til børn og unge ved siden af vores sæsonlange ungdomsrækker i Danmarksturneringen. Specielt vores KidzLiga-stævner, der henvender sig til de nye og yngste floorballspillere, er et tilbud, som giver sjove oplevelser på tværs af vores medlemsforeninger. Mange klubber bliver etablerede på denne måde, da det er nemt at sende spillere til et stævne.

Der skal også være et stævne for de mindste. Floorball Danmarks stævnetilbud til de yngste er KidzLigaen, der er for alle i aldersgruppen 5-13 år, som gerne vil ud at have det sjovt med floorballkampe. For aldersgrupperne efter KidzLiga findes TeenLiga i direkte forlængelse.

I KidzLiga er der ingen vindere eller tabere. Til gengæld er det sjovt, intensivt, fair og rummeligt at spille floorball i KidzLigaen. Stævnerne foregår på børnenes præmisser, og alle deltagere får en god oplevelse med hjem.

Der spilles på små baner, så det kræver ikke et stort hold for at stille op. Stævnerne arrangeres af den lokale medlemsforening og kan meldes ind til Floorball Danmark, der varetager den overordnede stævnekalender.

Se, hvornår der afvikles et KidzLiga-stævne i vores stævnekalender eller læs mere om KidzLiga som stævnekoncept!

Kommende stævner

Komplet stævnekalender for KidzLiga