Danmarksturneringen

Danmarksturneringen i floorball har siden 1991/1992 været den officielle floorballturnering, der løber over hele sæsonen. Siden da er der sket en stor udvikling, så der i dag er mange lokale divisioner på forskellige niveauer. Dermed er der plads til alle.

Uanset om et tilmeldt hold spiller i Floorball Liga eller Serie 1, så løber turneringen over en sæson – nemlig fra september til april.

Turneringen er delt op i to regioner – region vest tæller alle klubber vest for Storebælt, og region øst tæller alle klubber øst for Storebælt. Dog er den bedste række for herrer, Floorball Ligaen, landsdækkende efter nytår.

Slutspil

I de bedste rækker bliver der afviklet slutspil for de otte højest placerede hold, der afgøres i april ved sæsonens Superfinale. Vinderen bliver kåret som dansk mester.

  • Damerne spiller bedst af tre kampe i kvart- og semifinalerne
  • Herrerne spiller bedst af tre kampe i semifinalerne
  • Både damernes og herrernes Superfinale (DM-finale indtil 2016) afgøres begge over én kamp ved sæsonens Superfinale-arrangement
  • U17-ungdomsrækken afslutter sæsonen med et Final4-DM, der afvikles over én weekend

Kvalifikationsspil

Hver sæson afvikles der opryknings- og nedrykningskampe som kvalifikationsspil for seniorrækkerne mellem Floorball Ligaen, 1. division og 2. division.

De øvrige rækker har fri tilmelding fra sæson til sæson. Hvis en række har for mange tilmeldinger, vil højere rangerede hold fra foregående sæson have fortrinsret i forhold til lavere rangerede hold.

Title