Dommer

Som floorballdommer er det dig, der har det sidste ord. Tag et dommerkursus eller tjek din viden om regler og fairplay på banen. Der er mange fordele ved at være dommer. Du får god motion, mens du er med til at sikre, at spillerne på banen får gode og fair oplevelser. Vil du være dommer? Så har vi flere tilbud, der giver dig motivation, gode redskaber og nyttig viden.

Er du allerede floorballdommer kan du avancere i rækkerne. Hvis du gør det godt, bliver du måske udset som dommer i Select Floorball Ligaen? Dømmer du i verdensklasse, kan du måske blive en del af Danmarks internationale dommerpar og komme med til VM! Tjek aktuelle uddannelser og dine nye muligheder herunder!

Kom i gang som dommer

Som floorballdommer er det op til dig at træffe beslutningerne. Du og din dommermakker er med til at gøre kampoplevelsen god for alle. Med dommeruddannelsen bliver du trænet i at dømme kampe på god og fair facon. Som floorballdommer skal du ikke tænke på honorarer og kørselsgodtgørelse – det dækker Floorball Danmark. Læs mere om, hvordan du bliver dommer.