TeenLiga

TeenLiga er 3-mandsstævner for unge i alderen 13-19 år. TeenLiga er udviklet som et koncept under indsatsen TeenFloorball som en del af Bevæg dig for livet. Formålet er at sikre tilstrækkelig aktivitet for unge og sikre gode sportslige oplevelser med henblik på fastholdelse og aktivere ikke-aktive i teenageårene.

En stor del neddrosler deres sportsaktiviteter, når de når teenageårene. Det betyder, at tilbuddet om at komme ud og spille mindskes i takt med, at antallet aktive formindskes. TeenLiga skal ses som et stævnetilbud til denne målgruppe, så det for foreningerne bliver lettere at tilbyde sine ungdomsspillere at komme ud og spille mod andre – og dermed sikre en fastholdelse i floorball.

Floorball er en let sport at tilgå som ny. Dermed er TeenLiga en sjov måde at motionere på, selv om man aldrig har været tilknyttet en forening. TeenLiga henvender sig til vennegruppen, fritidshjemmet og andre samfundsmæssige aktører, hvor unge har deres daglige gang. Der er ingen begrænsninger for, hvem der deltager i TeenLiga – og foreningerne opfordres til at tage hensyn til dette, når et stævne arrangeres.

TeenLiga kan også bruges i direkte forlængelse af KidzLiga, da TeenLiga henvender sig fra aldersgruppen lige efter – nemlig U15, U17 og U19-årgangene.

Der spilles på små baner, så det kræver ikke et stort hold for at stille op. Stævnerne arrangeres af Floorball Danmark i samarbejde med den lokale medlemsforening eller af en medlemsforening.

Se, hvornår der afvikles et TeenLiga-stævne i vores stævnekalender eller læs mere om TeenLiga som stævnekoncept!

Kommende stævner

Komplet stævnekalender for TeenLiga