Sunds og Frederikshavn finaleklar i herrernes slutspil!

Alle 4 hold i herrernes semifinaler havde vundet en kamp efter to kampe. Dermed var der maksimal spænding inden kamp3 og kamp4 i denne weekend.

I serien mellem Sunds Seahawks og Benløse FC, fik vi masser drama og spænding i begge kampe. Benløse førte 3-1 i kamp3, men selvom det unge mandskab fightede hvad de kunne, kom Sunds tilbage og tog sejren.

Endnu hårdere var skæbnen ved Benløse søndag eftermiddag. Sunds havde kontrol tidligt i kampen, men Benløse fandt et stort comeback frem og førte 5-4 med kun 4 minutter igen. Men det var ikke nok.

Sunds udlignede kort efter Benløses 5-4-scoring og med kun 4 sekunder tilbage på uret i ordinær tid, sendte Mikkel Skov, Sunds i finalen, med sin scoring til 6-5 og dermed må Benløse FC tage til takke med Bronzemedaljer.

I det nordjyske drama mellem AaB Floorball og Frederikshavn Blackhawks, fes spændingen ud. Frederikshavns bredde løb ganske enkelt afsted med to sejre. Det tempo de kampe blev spillet i, blev en udfordring for AaB, der godt nok slog fra sig, men som begge kampe skred frem, blev det tydeligt at der manglede overskud og luft hos de rød/hvide spillere.

Det gav Frederikshavn overskud til at eksekvere på vigtige momenter undervejs i kampen, og overskud når der skulle tage beslutninger på banen.

Egentlig sjovt, som styrke forholdet er skiftet to gange undervejs i sæsonen. I grundspillet var Frederikshavn bedst, i mellemspillet var AaB og nu i slutspillet var Frederikshavn igen bedst.

Personligt er jeg positivt overrasket over Frederikshavns udvikling og ikke mindst fedt at se et par af de helt unge drenge, blandt andet Tue Sund trives i slutspillet, på den store scene. En fremtidens mand fra den nordjyske talentfabrik.