Favoritterne i front, men ikke uden problemer

Kvindernes semifinaler i Select Floorball Ligaen startede i weekenden og begge topseedede hold vandt kamp1, men begge kampe var relativt tætte.

Det er ikke så overraskende at både Frederikshavn og Copenhagen FC står med en 1-0 føring i kampe, efter første semifinale kamp. Men det var alligevel lidt bemærkelsesværdigt at både AaB og Aarhus FK fik bidt godt fra sig i momenter.

Men jeg synes også det er noget man ofte ser i en kamp1 af en serie, og det var faktisk præcis samme billede hos herrerne. Holdene skal lige føle hinanden lidt an, og skulle nogle af holdene have trænet nogle detaljer, så er det også noget som kan spille ind i første kamp, men som hurtigt kan miste sin effekt i kamp2 osv. Afhængig af coaching og effektivitet.

Nuvel, alt peger på vi får den moralske finale i mellem Frederikshavn Blackhawks og Copenhagen FC. Begge hold har hjemmebane i kamp2, som kan blive den sidste kamp i de to serier.

Begge favorithold fik masser af produktion fra deres nøglespillere, som også satte sig på kampene i perioder og dermed kan vi konstatere at begge hold er i højeste gear fra starten af semifinalerne og dermed og klare favoritter i kamp2.

For AaB og Aarhus, skal der virkelig dykkes dybt i værktøjskassen, for at få skabt noget momentum, begge hold, har topspillere, der kan afgøre kampe, men de har behov for hjælp i alle 60 minutter for at kunne skabe overraskelsen i kamp2.