FREDERIKSHAVN OG COPENHAGEN FINALEKLAR

De to hold til kvinderne Superfinale er på plads efter weekendens to semfinaleserier blev afgjort. Og som forventet er det de forsvarende danske og pokalmestre fra Frederikshavn og Copenhagen som skal stå over for hinanden i kampen om guldet.

Klasseforskel i Nordjylland

I kamp2 i mellem Frederikshavn og AaB Floorball, var der regulær klasseforskel. 11-1 vandt Frederikshavnerne, og udstillede reelt den forskel der er på de to hold, når man ser over flere kampe.

De tre toptunet kæder, som Frederikshavn spiller med, kværnede stille og roligt AaB i lørdags og når først et hold kommer under det tunge pres som frederikshavnerne formår at lægge over 60 minutter, så akkummulere det sig og til sidst bryder hele fæstningsværket sammen, og så kommer de store forskelle på måltavlen også.

Det var det der skete i lørdags. Masser bevægelse med og uden bold, især det faktum, at AaB var under konstant pres når de selv havde bolden gjorde at Frederikshavn hurtigt kom tilbage i boldkontrol og kunne lægget et nyt pres.

Man må bare have respekt for den sammenhæng der er i det unge frederikshavnerhold i alle spillets facetter.

Copenhagen var stærkest

Jeg skal starte med at sige, at jeg har ikke set kampen, men det jeg høre fra hallen var et Copenhagen hold, som lige var en tand skarpere i tanke og handling end Århus FK i første periode. Her førte Copenhagen også med 3-0.

I kampens sidste to perioder blev det mere åben slagudveksling, i takt med Århus skulle længere frem på banen for at vinde kampen og tvinge serien ud i kamp3.

Copenhagen havde igen Klara Fjorder med på hjemmebane, som tilfældet har været mere eller mindre siden februar og deruvoer var der også comeback til Matilde Lundberg. Unægteligt et par solide forstærkninger at få ind, nu hvor det hele spidser til i kampen om guldet.

Århus spillede deres chance i denne serie, men måtte erkende at erfaring og kynisme blev afgørende når der speederen blev trykket i bund.