Damerne tog sikker sejr over Frankrig

Med en sikker sejr på 12-0 over Frankrig, sikrede damerne sig de første point i jagten på en VM-plads. Slutspurten blev sat ind med 10 minutter igen, der bød på hele fem danske scoringer.

Damelandsholdet rejste sig i den grad ovenpå gårsdagens nederlag, da Frankrig blev sendt til tælling med en flot sejr på 12-0. I øvrigt de samme cifre, som Norge også besejrede franskmændene med.

Der skulle dog lige hul på de danske scoringer, der næsten halvvejs i kampen blot talte to, men effektive minutter i 2. periode og en stærk afslutning på 3. periode sikrede slutteligt en storsejr. Cecilia Di Nardo noterede sig med to mål og to assists for flest point og blev udset til dagens bedste dansker.

Med sejren satte damerne de første to point ind på kval-kontoen, inden de to sidste kampe. I morgen venter Slovenien, mens nøglekampen mod Norge spilles på søndag.