Bag konceptet

Formål

Floorball Danmark præsenterer Hverdagsfloorball i efteråret 2022, en regional 3 mod 3 turnering. Turneringen strækker sig over 4 hverdagsaftener i løbet af efteråret. Turneringen skal både ses som et regionalt tilbud til alle hold, der ønsker at spille kampe på lille bane med kortere geografisk afstand jævnt fordelt over hele sæsonen. Og derudover spilles Hverdagsfloorball, som navnet tilsiger, på hverdage for også at muliggøre turneringsspil til de, hvor weekenden er booket op til helbane turnering eller anden aktivitet.

5 turneringsaftener fordelt på 5 måneder

ALT OM HVERDAGSFLOORBALL

Udbudte rækker

Indenfor hver landsdel vil følgende rækker udbydes Begynder og Øvet både mænd og kvinder, og en Mix rækker, hvor mænd og kvinder spiller sammen

Turneringsformat

Der er mange forskellige tilgange til turneringsspil. Der spilles for alt mellem hygge, motion, pleje af gamle venskaber eller konkurrence-elementet. Til de konkurrence lystne vil vi nu forsøge os med et hidtil ukendt koncept i floorball-regi: Grand Prix modellen. Her vil man ved hvert af de fem stævner kunne hente en række rangliste point, som vil kunne give én samlet placering på tværs af alle lokale rækker og aldersgrupper. Det er valgfrit om man ønsker at følge med i dette regnskab, for det har ingen betydning for selve turneringen. Mere info om præmier og struktur følger.

Antal turneringsaftener

5 turneringsaftener på en hel sæson. Runderne ligger i oktober, november, februar, marts og april

Antal hold:
Man mødes mellem 4-7 hold til en turneringsaften.

Varighed
Alle kampe varer mindst 7 min, med løbende tid. Dette afhænger af antal hold.

Pointgivning
3 point for en sejr. 1 point for en uafgjort.

Som værtsklub skal du stå for følgende

Kampleder

Banerne
Opsætning af 3 mandsbane med 3 mands mål.

Udstyr
Hav overtrækstrøjer klar til brug ved eventuel trøjelighed.
Det er værtsklubben der sørger for at have bolde klar.

Værtskab
Vær til stede i god tid for tage imod de andre hold, anvise dem omklædningsrum og kampbaner. Sørg for at oplåste omklædningsrum er til rådighed for gæsterne i god tid inden kampstart.

Turneringsrapportering
Registrering af aftenens resultater

Tilmeldte hold til Hverdagsfloorball bedes venligst bemærke følgende

Et afbud skal være skriftligt meddelt til Floorball Danmark senest to hverdage før spilledagen. I modsat fald gælder taksten for udeblivelse.

Manglende eller overvældende tilslutning til de enkelte rækker, kan, ligesom eventuelle fejl, eftertilmeldinger og holdtrækninger, medføre ændringer i turneringsformen, antallet af op- og nedrykkere, udvidelse eller sammenlægning af rækker og puljer m.v.

Hverdagsfloorball styres uden holdkort. Kampafvikleren indrapporterer resultater gennem MVP.

Udeblivende hold taberdømmes 0-3.

Alle hold møder senest ved puljens første kamp.