DM-stævner

Det er aldrig for sent at vinde en DM-medalje! Kæmp om titlerne i Danmarksmesterskabet for old boys- og 3-mandfloorball, der begge bliver afviklet som stævner over én dag. Stævnerne afvikles i slutningen af sæsonen – og altså efter Danmarksturneringen er færdigspillet.

Se tidligere vindere her!

DM 3-mandsfloorball

DM i 3-mandsfloorball er lukket ned 08/2017

3-mandsfloorball er for dig, der har et mindre hold og gerne vil kæmpe om DM-titler. Der spilles på små baner uden keeper, og der skal minimum stilles med fire spillere.

Vælg mellem følgende rækker – både for damer og herrer:

  • Elite
  • Motion
  • Old boys/girls
  • U19
  • U17

I motionsrækken er det muligt at stille op, selv om holdets spillere ikke er aktive i en forening, der er medlem af Floorball Danmark. Motionsrækken er derfor ikke et officielt DM. For at deltage i et officielt mesterskab i elite-, Old boys- eller ungdomsrækkerne skal holdets spillere derimod være fra en og samme medlemsforening. Det er kun medlemsforeninger, der kan stille op i officielle DM-stævner.

DM Old boys

Hvert år afvikles DM for Old boys-spillere som et heldagsstævne. Der spilles på stor bane og alle kan deltage. Det kræver ikke kvalifikation, og der er fri tilmelding. Det er tilladt at have op til to spillere på dispensation, der er én årgang yngre. Denne dispensation skal ikke søges, men er automatisk tildelt hvert hold.

Der spilles efter de gældende spilleregler, og spilletiden pr. kamp vil blive fastsat i forhold til antallet af tilmeldinger. Vinderholdet bliver kåret til danmarksmestre for Old boys.

Tilmelding

Invitationer til DM for Old boys og DM i 3-mandsfloorball sendes ud via mail hvert år til foreningerne omkring marts-april hvert år. Invitationerne bliver desuden gjort tilgængelige her på siden, når de er offentlige.

Ønsker en medlemsforening at arrangere et af ovenstående stævner, sendes de i udbud i efteråret året inden.