Rødovre fik skovlen under Sunds i bronzekampen

Rødovre tog sig af bronzemedaljerne efter en intens fight mod Sunds, der kæmpede for deres første DM-medalje. Slutteligt kunne Rødovre trække sig sejrrigt ud med en enkelt pind og tilføje endnu en medalje til samlingen.

Rødovre og Sunds stod over for hinanden i dagens anden kamp ved Superfinale 2018 – nemlig i herrernes bronzekamp. Og der blev kæmpet til sæsonens sidste blodsdråbe. Det var to mandskaber, der både ville sikre medaljen og slutte sæsonen godt af – og på den ene side stod meritterede Rødovre, mens Sunds kæmpede for deres første DM-medaljer.

Sunds tog en tidlig føring og satte sig generelt stærkt på kampen. Det resulterede i en 2-1-føring efter de første 20 minutter. Da unge Oliver Have leverede en stærk indsats i Rødovre-målet – og Rødovre samtidigt fik mere styr på spillet i anden periode, kunne de vende kampen. Mod slutningen af perioden gik det hurtigt – på tre minutter formåede Rødovre at score to, mens Sunds fik sendt et klassisk Mikkel Skov-mål ind til 3-3.

Dermed gik de to mandskaber lige ind til de sidste 20 minutter, hvor Nicolai Børners tidligere scoring forblev den eneste. Sunds satte press på, men fik aldrig den udlignende scoring ind og må dermed rejse tomhændet hjem fra finaledagen for andet år i træk.

Oliver Have blev udset til kampens bedste spiller.