TeenLiga kickstartes den 11. november

Første TeenLiga-stævne afvikles om mindre end to måneder. Hvidovre byder velkommen den 11. november i Avedøre Idrætscenter.

Før sommerferien blev stævnekonceptet TeenLiga annonceret. Nu nærmer tiden sig for det første programsatte stævne, der afvikles lørdag den 11. november hos Hvidovre Attack FC i Avedøre Idrætscenter. Stævnets invitation er nu klar – og dermed er der åbnet for tilmeldinger.

TeenLiga henvender sig til 13-19-årige og kan bruges til fastholdelse samt aktivering af ikke-aktive teenagere. Konceptet bygger på samme princip som KidzLiga, hvor der spilles 3-mod-3 uden målmænd. Dermed er det nemt at tilgå for klubber, der måske ikke kan samle en årgang til stor bane.

Stævnekonceptet for TeenLiga bygger på en blanding af KidzLiga og MotionsFloorball – og er samtidigt tænkt, at arrangerende foreninger let kan skræddersy de enkelte stævner, så de passer til niveau, antal deltagere og aldersgrupper.

TeenLiga er samtidigt kommet på hjemmesiden, hvor stævnedelen er blevet justeret, så KidzLiga, TeenLiga og Ungdomslandsstævnet nu har egne sider på hjemmesiden.

Se invitationen til KidzLiga-stævnet