Find stævner, kurser og arrangementer i kalenderen

Floorball Danmarks online kalender er nu blevet opdateret med de kommende begivenheder for sæsonen 2017/18. Kalenderen opdateres løbende, når fx nye stævner planlægges.

Kalenderen på hjemmesiden skal ses som et værktøj, der giver et overblik over, hvad der tilbydes hvor og hvornår i floorballregi. Den henvender sig både til spillere og hold, der er på udkig efter stævner eller fx dommere og trænere, der ønsker at uddanne sig eller styrke de faglige kvalifikationer med vores kurser.

Kalenderen kan findes i den øverste bjælke eller her.

Stævner

De indtil videre planlagte stævner kan nu findes i stævnekalenderen. Det gælder primært KidzLiga-stævner, hvor informationerne vil blive opdaterede i takt med, at foreningerne sender invitationerne ud.

Husk, at I som forening nemt kan bruge kalenderen til at annoncere jeres stævner. Det gør I ved at udfylde skemaet i arrangér stævne. Der er både plads til Floorball Danmark-stævner – og de stævner, som I selv sætter op. De tre næste stævner kan desuden ses forsiden af floorball.dk.

Gå til stævnekalenderen

Kurser og uddannelser

Floorball Danmark arbejder løbende på at udbyde kurser til dommere og trænere til gavn for floorballens udvikling. Kommende kurser kan både ses på forsiden og direkte i uddannelseskalenderen.

Gå til uddannelseskalenderen

Spillerudvikling

Alle spillerudviklingssamlinger (tidligere Talentprojekt) kan ligeledes findes i kalenderen.

Gå til spillerudviklingskalender

Øvrige arrangementer

Forbundsarrangementer som fx årsmødet og Floorballens Udviklingsdag fremgår også i kalenderen. Det samme gør datoerne for turneringsfinaler samt landsholdets hjemmekampe og slutrunder.