Polen blev sænket til sidst

Herrelandsholdet overvandt Polen med 4-2 ved VM i Riga og er dermed yderst tæt på avancement. Det blev dog et tæt opgør, der først blev afgjort til sidst.

Danmark og Polen har tidligere spillet tætte opgør – og dagens VM-kamp i Riga var ingen undtagelse, selv om danskerne, havde flere store chancer for at trække fra undervejs.

Polen var skarpest fra kampens begyndelse, hvor bedste dansker Mike Trolle måtte hive en strafferedning op. Det blev også til en polsk føring, inden herrelandsholdet kom i gang med af Mikkel Skov og Andreas Glad i første periode. I anden periode, der sluttede 1-1, gik holdet over på to kæder. Brian Nielsen fik også muligheden på straffeslag, men her stod stolpen i vejen. Claus Nisbeth blev periodens danske målscorer.

Tredje periode blev derfor med et polsk hold, der jagtede det udlignende mål, inden Steffen Jensen kunne lukke kampen med en scoring i tomt mål 15 sekunder før slutsignal. Play off-pladsen er nu yderst tæt på at være i hus, inden gruppespillets sidste kamp mod Slovakiet i morgen klokken 10:15.