Nu skydes Danmarksturneringen 2019/20 i gang!

Det endelige turneringsprogram for alle rækker blev offentliggjort d. 2. september og ventetiden er nu forbi. Allerede i dag spilles de første kampe i Danmarksturneringen, og i morgen går det for alvor løs med mange kampe.

Ny struktur i herrernes liga

De øverste herrerækker afvikles med ny struktur, hvor 1. halvdel af sæsonen spilles regionalt Øst/Vest, hvorefter de tre bedste hold efter nytår går videre til et landsdækkende mellemspil. Kvartfinalerne er bortskaffet og de fire bedste hold går til semifinalerne, som spilles bedst af tre kampe om at kvalificere sig til SuperFinalen.

Damernes liga byder også på ændringer

I damernes liga spilles to regionale grundspil Øst/Vest hele sæsonen, hvor de fire bedste hold fra hver række går til landsdækkende kvartfinalerne, som spilles bedst af tre kampe. Herefter semifinaler bedst af tre kampe og én SuperFinale.

1900 floorballkampe venter på at blive spillet

I hele landet deltager i alt 252 hold. Heraf kommer 118 af holdene fra Vest og 134 fra Øst. Der kommer til at blive afviklet omkring 1.900 kampe, og turneringen afsluttes traditionen tro af med et brag af SuperFinale-kampe i henholdsvis damernes- og herrernes liga. Superfinalen spilles i år lørdag d. 18. april 2020 i Aalborg Stadionhal, hvor AaB Floorball og Floorball Danmark vil skabe rammen om en fantastisk finaledag.

Alle rækker og resultater kan følges på vores resultatside.

Floorball Danmark ønsker alle aktører en fantastisk sæson!