Dansk dommerpar skal dømme kampe i den schweiziske liga

Floorball Danmarks internationale dommerpar Steffen Leholk og Tobias Pauli Jørgensen skal i weekenden d. 28.-29. september til Schweiz for at dømme to kampe i den bedste række for herrer (HNLA).

Får kamp med de forsvarende schweiziske mestre

Det danske dommerpar rejser til Zürich lørdag, og allerede samme dag skal de lede kampen mellem Ad Astra Sarnen og de forsvarende mestre fra Grasshopper Club Zürich. Kampen bliver spillet kl. 20.00. Dagen efter leder Steffen og Tobias kampen mellem UHC Uster og Zug United kl. 17.00, hvorefter de igen rejser hjem til Danmark.

Spændende udfordring for det rutinerede dommerpar

Med programmet for de to dage er der lagt op til en særdeles spændende rejse for det internationalt rutinerede dommerpar, der siden udnævnelsen til IFF-dommere i 2015 har dømt 49 landskampe rundt om i Europa. Den schweiziske liga er, foruden et tilskuergennemsnit på 500-1500 tilskuere og livedækning af alle kampe, især kendt for at have nogle af verdens allerbedste floorballspillere tilknyttet. Således kan Steffen og Tobias da også se frem til at have adskillige svenske, finske og schweiziske landsholdsspillere på hver side af stregen, når de fløjter kampene i gang.

Danske dommere har før dømt i den schweiziske liga

Når Steffen og Tobias går på banen i Schweiz, vil det ikke være første gang, at et dansk dommerpar får kampe i den schweiziske liga. Tidligere har det forhenværende internationale dommerpar Ricky Kronow og Jesper Juul Gøbel også fået kampe i verdens 3. bedste liga. Der er derfor tale om en genoptagelse af et tidligere samarbejde mellem Floorball Danmark og det schweiziske forbund.

Floorball Danmark ønsker Steffen og Tobias en rigtig god oplevelse i Schweiz!