U19-landsholdet kæmper om femtepladsen

Stærke lettere bliver sidste modstander ved U19-VM, når kampen om femtepladsen skal afgøres her til formiddag.

Der er én kamp tilbage for U19-landsholdet ved VM i Växjö. Nemlig kampen om femtepladsen, hvor Letland venter som den sidste modstander. De har leveret blandede resultater undervejs, hvor de blandt andet var tæt på at tage point fra Schweiz. De har præsteret tempofyldt spil i offensiven, men har haft perioder med defensive problemer, som fx deres sidste perioder mod Tjekkiet og Polen, hvor de lukkede henholdsvis syv og seks mål ind på 20 minutter.

– Vi skal være tålmodige, når vi selv er på bolden, og så skal vi være dygtige på vores omstillinger. Letland er stærke boldspillere, men der er helt klar muligheder for at komme frem til nogle fine chancer. De skal ikke have meget plads, så vi skal ligge tæt på dem. Gør vi det, og holder vi vores defensive koncept, så har vi helt sikkert chancen for at vinde i dag, siger assistenttræner Jens Hagbarth og påpeger, at spillerne i dag skal grave dybt for at finde de sidste ressourcer frem efter tre hårde kampe.

Uanset resultatet i dagens kamp, så er U19-landsholdet sikre på at levere det bedste resultat for et dansk U19-herrelandshold. Der er kampstart klokken 10:00.