Talentprojektets ældste spillere til kamp mod Sverige

På lørdag deltager Talentprojektet ved Skånes Innebandyförbunds årlige talentturnering, hvor også talenthold fra Halland deltager. Sidste år deltog Talentprojektet også med hold i turneringen og her fik spillerne en stor oplevelse.

I år stilles der med to hold, et drenge- og et pigehold og består af spillere fra både Jylland og Sjælland. Som optakt til turneringen har spillerne været samlet i landsholdscentret i Kolding i december og har fået mulighed for at lære hinanden lidt bedre at kende.

– Det har været rigtigt positivt at se dette engement og vilje, som spillerne har vist på vores samlinger i december, og vi trænere glæder os til at se, hvordan spillerne reagerer, når de kommer til at møde modstandere, der er på et højere niveau end dem, de møder til hverdag i ungdomsrækkerne, udtaler Talentkoordinator i Vest, Peter Hug.

Samarbejdet med Skånes Innebandyförbund startede sidste år, og det er planen, at turneringen på sigt skal skifte lokation, så Floorball Danmark også kommer til at være vært for talentturneringen.

– Det er rigtig givende for spillerne at teste sig selv af mod spillerne fra Skåne og Halland, der i lighed med Floorball Danmark driver et tilbud til ungdomsspillere med ambitioner om at blive bedre til floorball. Fra vores deltagelse sidste år, kan vi se, at spillerne får en god indsigt i, hvordan de står i forhold til deres jævnaldrende på den anden side af sundet og kan tage nogle værdifulde erfaringer med videre, fortæller Floorball Danmarks sportskonsulent, Frederik Bloch.

Talentholdene mødes allerede fredag den 27. januar i Gl. Valby Hallen, hvor der vil være træning samt oplæg af ligaspillerne Claus Nisbeth, Mike Trolle og Theresa M. Christensen, inden der er afrejse mod det svenske dagen efter.