Superfinale vises forskudt på SportLive – Live stream kan ses på Danskfloorball.tv

Der er lagt op til floorballfest i Frederiksberghallerne på lørdag d. 9. april når Danmarksmesterskabet skal findes for både herrer og kvinder. En fest skal ses live i hallen, og du kan selvfølgelig købe din billet her:

Har du ikke mulighed for at være til stede i Frederiksberghallerne, så er det muligt at se kampene forskudt på SportLive eller via livestream på danskfloorball.tv i samarbejde med Sportway.

Streamingen på danskfloorball.tv vil være uden kommentatorlyd eller grafik, og live stillingen skal derfor følges på MVPAPP i din MVPAPP eller her

”Optimalt havde kampene kunne blive vist direkte på SportLive, men superfinalerne falder desværre oven i anden produktion. Derfor sendes finalerne forskudt på SportLive med herrefinalen kl. 19:00 og kvindefinalen kl. 21.00.
Vi er dog glade for at vi sammen med SportLive og Sportway har fundet en god løsning, hvor vi kan tilbyde folk at se kampen via stream på danskfloorball.tv. Det vil således også være startskuddet til danskfloorball.tv, som vi glæder os til kommer i gang” siger Projektkoordinator for superfinale, Maria Gylling.

Det vil kræve en brugeroprettelse, for at tilgå danskfloorball.tv. Der vil ikke opkræves betaling for adgang til livestreamingen.