Stor landsholdsweekend veloverstået

Weekenden bød seks landskampe og en samling for Floorball Danmarks tre landshold. Herrerne fik besøg af Tyskland, damerne varmede op til VM ved 6 Nations Floorball Cup – og ungdomslandsholdet satte fokus på fysisk træning.

Herre: Intense kampe mod Tyskland i Sønderborg
Mikael Karlberg debuterede som dansk landstræner, da herreholdet spillede to træningskampe mod Tyskland. Tilskuerne i Sønderborg fik to tætte og spændende floorballkampe at se, hvor danskerne vandt begge kampe knebent. Lørdagens kamp blev vundet i straffeslag efter en intens afslutning med tre mål på 33 sekunder. I søndagens kamp skulle der et stærkt comeback i 3. periode til at sikre den fortsatte håneret over naboerne mod syd.

Lø: Danmark – Tyskland 4-3 (0-1, 0-1, 3-1, 0-0, 1-0) efter str. 2-0
Sø: Tyskland – Danmark 7-8 (4-2, 2-2, 1-4)

Se billeder fra kampene

Dame: Fjerdeplads ved 6 Nations Floorball Cup
Damelandsholdet stod over for to kampe fredag eftermiddag, hvor den første blev vundet med 6-3 over Tyskland. Dagens anden kamp blev tabt med samme cifre til Norge, hvilket var nok til avancement til semifinalen. Her var de slovakiske værter og senere vindere af turneringen for stærke – og da søndagens bronzekamp mod Polen også blev til et nederlag, sluttede damerne på fjerdepladsen ved 6 Nations Floorball Cup, der var sidste test inden VM i december.

Fr: Tyskland – Danmark 3-6 (0-2, 1-3, 2-1)
Fr: Norge – Danmark 6-3 (2-1, 2-1, 2-1)
Lø: Slovakiet – Danmark 7-3 (0-2, 4-0, 3-1)
Sø: Danmark – Polen 1-5 (0-3, 1-1, 0-1)

U19: Fokus på styrketræning
U19-landsholdets havde ved weekendens samling undervisning i, hvordan de kan arbejde med styrketræning. For langt størstedelen af spillerne var introduktionen til styrketræning første gang, de stiftede bekendtskab med styrketræning. Styrketræningen og spillernes fysik vil over de kommende måneder være et helt centralt fokuspunkt for trænerteamet, da det er et af de områder, hvor spillerne skal forbedre sig.