Stor indsats af foreningerne til Skolernes Floorballdag

Tirsdag blev Skolernes Floorballdag afholdt for tredje år i træk. I år fik hele 6344 folkeskoleelever over det meste af landet muligheden for at erstatte skolebænken med floorballbanen. 30 foreninger stod for dagen, der endnu en gang blev en stor succes.

30 floorballforeninger aktiverede tirsdag 6344 børn i alderstrinene 0.-3. klasse ved det årlige Skolernes Floorballdag. Det er en markant stigning på 21,9 procent i forhold til antallet sidste år. Dermed svarer stigningen til den, som Floorball Danmark generelt har oplevet i sporten i forhold til seneste medlemstal (stigning på 20,9 procent, red.).

– Når vores foreninger leverer et så solidt arbejde ude i skolerne, så bliver vi kun bekræftet i, hvor vigtigt et udviklingstiltag Skolernes Floorballdag er for alle involverede – både skolerne, foreningerne og os som forbund. Så det er glædeligt, at de frivillige kræfter i foreningerne for tredje år i træk har løftet dagen til et højt niveau, lyder det fra Thorbjørn Ovedal, formand for Floorball Danmark.

Floorball Danmark har fået positive tilbagemeldinger fra foreningerne. Langt de fleste klubber benyttede dagen til at afvikle en turnering for de respektive klassetrin, mens enkelte benyttede muligheden for at give en kort introduktion til floorball via lidt undervisning i spillet.

Disse 30 foreninger deltog

Øst
Benløse FC
Copenhagen FC
Greve FC
HG/Næstved Dragons
IF62
Jægerspris Underducks FC
Lyngby FF
Rungsted-Hørsholm FK
Rødovre FC
Skælskør Eagles Floorball
Stevns FK
Sydsjællands FC

Vest
Brønderslev FC
Esbjerg Sharks FC
Frederikshavn Blackhawks
Gørding Knights FK
Haubro Tigers IF
Hjørring Titans
Hørning FK
Karup-Kølvrå IK
Kolding KFUM Floorball
Mørke IF
Odense FC
Skanderborg Killerbees FC
Strandby Tornados IF
Sunds Seahawks FC
Sønderborg Vikings FC
Aalborg Flyers FC
AaB Floorball
Århus FK

Foto: Frederikshavn Blackhawks