Sport Live kommer ikke til at sende kampe i foråret

Sport Live og Floorball Danmark har i gensidig respekt truffet en beslutning om ikke at sende kampe fra den bedste danske floorball herrerrække i foråret 2023.

Direktør for Sport Live Flemming Kjellerup udtaler: “Efter beslutningen om at flytte DM-Superfinalen væk fra vores mulige sendetider, satte vi os ned og blev enige med Floorball Danmark om, at det ikke giver mening at sende enkelte kampe i løbet af forårssæsonen. Denne beslutning er dog langt fra et farvel til floorball. Vi var meget glade for at sende de danske kampe fra VM i Schweiz og vil være tilbage ved Pokalturneringen i næste sæson”.

Ifølge Carl-Emil Clausen, Konstitueret sekretariatschef for Floorball Danmark, er der enighed omkring aftalen: “Vi er meget glade for samarbejdet med Sport Live. Sport Live har sat nye standarder for TV oplevelser med floorball i Danmark, og med deres høje ambitioner og lyst til at bidrage til udviklingen af sporten, skal man stadig se dette som et stærkt samarbejde. Nu har vi tiden til at kigge ind i andre koncepter og formater, og så vender Sport Live tilbage til pokalturneringen til efteråret”.