Se verdenstoppen kæmpe ved The World Games

I morgen tager seks nationer hul på floorballturneringen ved The World Games 2017 i polske Wroclaw. Alle kampene fra det store sportsarrangment kan livestreames.

The World Games er i fuld gang i polske Wroclaw. Fra torsdag og fire dage frem gælder det så floorballturneringen, hvor herrelandsholdene fra top 4-landene, de polske værter og USA deltager. Landene stiller med så stærke trupper, at blot én spiller blandt verdens 10 bedste spillere ikke er med (Eero Kosonen, Finland, red.), så der bliver rig mulighed for at følge floorball på absolut topniveau de kommende dage.

Kampprogram og livestreaming

De seks nationer er delt op i to grupper, hvor Finland, Tjekkiet og Polen er i gruppe A, mens Sverige, Schweiz og USA udgør gruppe B. Den indledende runde spilles torsdag og fredag, mens weekenden byder på slutspil og placeringskampe. Alle kampene kan livestreames på IFF’s YouTube-kanal.

Torsdag, 27. juli
12:00  Finland – Tjekkiet (A) – Livestream
17:30  Schweiz – USA (B) – Livestream
20:00  Polen – Finland (A) – Livestream

Fredag, 28. juli
12:00  USA – Sverige (B) – Livestream
17:30  Tjekkiet – Polen (A) – Livestream
20:00  Sverige – Schweiz (B) – Livestream

Lørdag, 29. juli
14:30  Semifinale 1 (1A – 2B) – Livestream
17:00  Semifinale 2 (1B – 2A) – Livestream
20:00  5. pladsen (3A – 3B) – Livestream

Søndag, 30. juli
11:00  Bronzekamp – Livestream
14:30  Finale – Livestream

The World Games

The World Games er et tilbagevendende sportsarrangement for ikke-olympiske sportsgrene, der er blevet afholdt hvert fjerde år siden 1981. Det er anden gang, at floorball er på The World Games-programmet. Første gang var i 1997, da den finske by Lahti var værter. Fire nationer deltog i turneringen, der sluttede med en svensk finalesejr på 4-3 over Finland. Den gang var floorball på programmet som en invitationssportsgren – i år er floorball med som en officiel medaljesportsgren for første gang.

I modsætning til IFF’s normale turneringer, så må holdene maksimalt stille med 14 spillere – og perioderne er på 15 minutter i stedet for de normale 20.

Læs mere om The World Games