Teamet omkring U19-landsholdet fuldendt

Trænerteamet, der skal stå i spidsen for U19-landsholdets spillere, er henover sommeren kommet på plads. Ud over landstræneren byder teamet på tre nye ansigter og én genganger.

I juni blev holdets tidligere assistent Jens Hagbarth præsenteret som ny landstræner for U19-landsholdet. Nu er resten af trænerteamet kommet på plads, så der frem mod VM 2019 i Canada også skal skrives Claus Riis Jensen, Søren Toftegaard Glass, Ole Blædel og Jesper Lauridsen på kampprotokollerne.

Læs også: Årets herretræner i spidsen for U19-landsholdet

Tidligere landsholdsspiller som ny assistent

Claus Riis Jensen fungerer til dagligt som assistent for Frederikshavn Blackhawks ligaherrer. Han har varetaget mange forskellige trænerroller i klubben, og tidligere i år sikrede han DM-guld til klubbens U17-hold. Som aktiv spiller tæller cv’et blandt andet A-VM-slutrunderne i 2004 og 2006.

Det er en tilfreds landstræner, der ser frem til samarbejdet med den nye assistent.

– Jeg er rigtig glad for, at Claus har lyst til at være en del af teamet omkring U19-landsholdet, og jeg er overbevist om, at vi sammen med resten af teamet kan få skabt et rigtig godt landshold, udtaler Jens Hagbarth

Sundhedsstaben udvides til to

Benløses fysioterapeut Søren Toftegaard Glass skal fremadrettet varetage samme rolle på U19-landsholdet og danner sammen med massør Ole Blædel en sundhedsstabsduo. Sidstnævnte er med Jens Hagbarth gengangere i trænerteamet, der var med til VM i 2015 og 2017. Ny holdleder bliver Jesper Lauridsen, som har stor erfaring med arbejdet som holdleder i Sunds Seahawks.

– Det er et rigtig spændende team omkring U19-landsholdet, der er blevet samlet, og vi håber, at de sammen med spillerne kan bygge videre på den positive udvikling, som U19-landsholdet har gennemgået de seneste fire år, udtaler sportskonsulent Frederik Bloch.

U19-landsholdet og det nye trænerteam starter arbejdet frem mod VM i 2019 i weekenden den 19.-20. august, hvor der er regionale samlinger i Aalborg og Hørsholm.

Læs mere om U19-landsholdet