Sæsonstart

En ny sæson står for døren og dermed følger også den første information angående turnering

Afvikling af stævner og kampe i forbindelse med Corona

Det vil være en sæsonstart der står i Covid-19 tegn, og der er derfor udarbejdet en protokol for afvikling af stævner og kampe, som kan læses her:

Du kan på https://floorball.dk/corona/ også finde de gældende retningslinjer, samt en Q&A. Vi opdatere løbende Q&A med de spørgsmål vi får ind. Har du et spørgsmål, du ikke kan se besvaret, så skriv til caps@floorball.dk .

Turneringsansvarlig

Som tidligere udmeldt, er turneringsdriften rykket til IKC. IKC kan kontaktes på turnering@floorball.dk eller på tlf. 43 26 25 91. Der er telefontid ml. 9-15 hver dag. Fra på torsdag vil Christina Møller Eriksen blive den primære person på floorball, mens både Birgit Hansen og Keld Andreassen vil være back up.

 MVP 

Til den kommende sæson, har vi skiftet turneringssystem, som både nu og her giver en masse fordele, og også på længere sigt. Blandt andet bliver MVP APP lanceret i denne uge, der gør information nemmere tilgængelig.

Systemet er også i dag blevet opdateret, og i vil som turneringsledere opleve en markant forbedring af layout og funktionalitet. Derudover er flere af jer allerede begyndt at kommunikere med andre klubbers turneringsledere, om flytning af kampe mv., hvilket gerne skal optimere processen betydeligt om flytning af kampe. Husk at indtil 31. august 2020m er det gratis at flytte kampe.

Der vil inden for den nærmeste fremtid blive lavet særskilte events for information til dommere, spillere, trænere og tilskuere(forældre).

Husk at hvis i har spørgsmål til MVP, kan i altid skrive til turnering@floorball.dk.

 Liveprotokol 

Den elektroniske kampprotokol er først klar til første turneringskamp i september. Det betyder, at de kommende ugers pokalkampe, der vil protokollen være på papir, som i de foregående sæsoner. Protokollen skal uploades via mit DGI som i kender det fra de foregående sæsoner.