Resultater af weekendens 3v3 DM i Næstved og Randers

Som afslutning på floorball sæsonen blev der i weekenden afholdt 3v3 DM.

Stævnet blev holdt over 2 dage, delt op i en øst og vest turnering med kampe i Randers og Næstved. I alt var der deltagelse af 52 hold fordelt på 8 rækker.

Lørdag lagde Næstved hal til stævnet i øst hvor Team P.O.M.P. løb med sejren i herrernes 35+ række, mens SPA vandt herrernes senior række.
På kvindesiden blev det SFC der fik lov at rejse hjem med en pokal i bagagen, som vinder af kvindernes 35+ række.

Om søndagen blev der spillet kampe i Arena Randers.
Kvinders senior række blev vundet af Frederikshavn Blackhawks og Esbjerg Sharks vandt kvindernes 35+ række. Ved sammenlægningen af de 2 række var det Frederikshavn der vandt guldet i kvindernes mix række.
På herresiden blev senior rækken vundet af De Grønne Skilte og ASF Eagles vandt 35+ rækken.

Resultater:
Randers:
Herre Senior: 1. plads: De Grønne Skilte, 2. plads: Team Thomas Danielsen, 3. plads: HOLD TROLD
Herre 35+: 1. plads: ASF Eagle, 2. plads: Randers Herre, 3. plads: Herning Pirates
Kvinde Senior: 1. plads: Frederikshavn Blackhawks, 2. plads: Randers Dame
Kvinde 35+: 1. plads: Esbjerg Sharks, 2. plads: Morud Floorball
Kvinde mix række: 1. plads: Frederikshavn Blackhawks, 2. plads: Esbjerg Sharks, 3. plads: Morud Floorball.

Næstved:
Herre Senior: 1. plads: SPA, 2. plads: Defence 1, 3. plads: Herlev 1
Herre 35+: 1. plads: Team P.O.M.P., 2. plads: Sons of Hothouse, 3. plads: Team Zwieback
Kvinde 35+: 1. plads: SFC, 2. plads: TFK – Ladies, 3. plads: Team “Power Puff”

Floorball Danmark ønsker alle vinderne tillykke med titlen som regional danmarksmester i 3v3 floorball.

Nu kan de danske floorball klubber gå på en velfortjent sommerferie inden sæsonen 2022/2023 starter op i august med de første runder af Arena Nord Pokalturneringen og Danmarksturneringen starter op i midten af september.