Opdateret information om corona pr. 3. januar

På baggrund af de seneste meldinger fra sundhedsstyrelsen og DIF, kommer her en opdateret information om corona pr. 3. januar 2022.

Generelle retningslinjer.

 • Der er indført krav om mundbind eller visir for alle over 12 år i haller og andre lokaler på idrætsområdet. Dog ikke under idrætsudøvelsen.
 • Floorball Danmark anbefaler i øvrigt, at man altid følger Sundhedsstyrelsens seks generelle råd til smitteforebyggelse:
  • Bliv vaccineret
  • Bliv hjemme og bliv testet, hvis du får symptomer
  • Hold afstand
  • Luft ud og skab gennemtræk
  • Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
  • Gør rent, særligt overflader som mange rører ved. Læs mere om de generelle råd

Træning

Der er ikke indført nye opfordringer om aflysning af træninger. Derfor kan floorball igen med god grund genoptages fra onsdag d. 5. januar. Husk at have fokus på hygiejne og at der skal bæres mundbind eller visir for alle over 12 år i haller og andre lokaler på idrætsområdet. Dog ikke under idrætsudøvelsen.

Kampe

Der kan fuldt ud afvikles kampe fra onsdag d. 5. januar. Hilsepligten er igen midlertidigt afskaffet og reglen om at skifte side og udskiftningsbokse i periodepausen og eventuelt sideskifte i 3.periode er ligeledes midlertidig suspenderet. Du kan se læse den fulde protokol her: https://floorball.dk/corona/protokol-for-afvikling-af-staevner-og-turnerings-og-pokalkampe/

Kampflytninger/afbud grundet covid-19

Kampe kan flyttes/aflyses såfremt der minimum er 5 spillere fra et hold der er i karantæne/isolation grundet covid-19.

Turnering@floorball.dk og modstander kontaktes skriftligt. Hvis det er senere end 72 timer før kampen, skrives og ringes der til modstanderen og turneringslederen på 31 39 95 98. Det er klubbens ansvar at få kontakt til modstander, dommer og turneringsleder så ingen møder forgæves op til en kamp.

Se de fulde retningslinjer for flytning og afbud til kamp her: https://floorball.dk/corona/retningslinjer-for-flytning-eller-aflysning-af-kampe-grundet-covid-19/

 

Tilskuere

Der er forbud mod tilskuere til større sportsbegivenheder fra søndag den 19. december og foreløbigt fire uger frem. Forbuddet er rettet mod at større forsamlinger, hvilket betyder at Select Herreliga kampe skal spilles uden tilskuere.

Det betyder at der gerne må være forældre mv. til f.eks. ungdomskampe og tilskuere i lavere divisioner, hvor der ikke tages betaling.

Floorball Danmark opfordrer til at tilskuere til ungdomskampe og i lavere divisioner sidder med god afstand.

 

Du kan læse mere om corona og retningslinjer og anbefalinger på www.floorball.dk/corona