Ny praktikant i Floorball Danmark

Floorball Danmark kan glædeligt offentliggøre, at Grete Fink tilknyttes forbundet i Idrættens Hus i Brøndby som praktikant fra 1. februar 2022 til 25. marts 2022.

Grete bor i Aarhus, er 28 år og har en kandidat i Idrætsvidenskab fra Aarhus Universitet specialiseret med en humanistisk og samfundsvidenskabelige profil, med særlig fokus på breddeidræt og foreningsliv. Derudover er hun bestyrelsesmedlem i et landsdelsudvalg i DGI Østjylland, samt engageret i en idrætsforening i Aarhus. Grete har en sportslig baggrund indenfor gymnastik og fodbold, men glæder sig til at prøve kræfter med floorballverdenen.

Grete får et medansvar for disse tre områder i løbet af praktikperioden:

  1. Bevæg dig for livet 60+ – Brobygning mellem sundhedscenter, rehabilitering, kommuner og foreninger
  2. Forundersøgelser af fondsansøgninger til nye projekter på børne- og unge siden
  3. Udarbejdelse af foreningsguides

Floorball Danmark er glade for at kunne tilbyde Grete praktikforløb og håber, at hun med ovenstående ansvarsområder i tæt samarbejde med Floorball Danmarks medarbejdere, samt diverse floorballforeningsrepræsentanter kan medvirke til at udvikle floorball i en gunstig retning. Tag rigtig godt imod Grete ift. mailkorrespondancer og såfremt I skulle møde hende ude i foreningslivet. Grete kan kontaktes på gfi@floorball.dk.