Ny faglig projektleder i Bevæg Dig For Livet hos Floorball Danmark

Det er med stor glæde at vi kan offentliggøre ansættelse af Maria Kennedy som ny faglig projektleder i Bevæg Dig For Livet hos Floorball Danmark.
Maria kommer fra en rolle som mediekoordinator hos Aller media og vant til at have mange bolde i luften.
Derudover har Maria Floorball ind i sjælen og har blandt været bestyrelsesmedlem, frivillig, træner, arrangør og floorballspiller i Vanløse Floorball i mange år.

”Det er en stor tilfredshed at kunne byde Maria velkommen i Floorball Danmark. Maria kommer med godt humør og god energi og en masse erfaringen fra en travl hverdag i et stort mediehus. Hun brænder desuden for floorball og dennes udbredelse og har en lang erfaring fra Vanløse Floorball med blandt opstart af et motionist kvindefloorball hold. Hun kommer til, i samspil med DGI, at få en nøglerolle i opfyldelsen af visionsprojektet og udbredelse af floorball” udtaler formand Carsten Nymand Provstgaard.

”Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af Floorball Danmark, det har altid været en drøm for mig at gøre min sport til min fuldtidsbeskæftigelse, så nu glæder jeg mig bare til at komme i gang. Der sker mange nye og spændende tiltag hos Floorball Danmark og det ser jeg frem til at være en del af, samtidig med at lære endnu flere mennesker at kende i floorball verdenen ” fortæller Maria Kennedy.

Maria starter hos Floorball Danmark 1. marts.