Indstil til sæsonens indsatser uden for banen

Hvad er sæsonens bedste intiativ? Og hvem har leveret et stærkt stykke frivilligt arbejde i floorball? Det er blevet tid til at indstille til Unihoc Initiativpris og Unihoc Frivillighedspris for at markere indsatserne i sæsonen 2017/18.

For tredje sæson i træk hyldes indsatserne uden for banerne. Det sker med Unihoc Initiativpris og Unihoc Frivillighedspris, der uddeles i forbindelse med Superfinale 2018 i Ringsted den 21. april.

Der er nu åbnet for indstillinger til de to priser, som alle kan indstille til med tilhørende motivation. Deadline for indstillinger er torsdag den 12. april, hvorefter en jury vil udpege de to prisvindere ud fra indstillingerne.

Tidligere vindere

I 2015/16-sæsonen blev priserne uddelt for første gang, hvor Herning FC fik Initiativprisen, mens Rikke Toldbod Christensen fra Frederikshavn Blackhawks fik frivillighedsprisen.

I 2016/17 gik priserne til Benløse Stream Team og Peter Hjermind fra Allerød Floorball, der tog sig af henholdsvis Initiativprisen og Frivillighedsprisen.

Priserne har tidligere gået under navnene Initiativprisen og Frivillighedsprisen, men vil fra i år hedde Unihoc Initiativpris og Unihoc Frivillighedspris.

Læs mere om de to priser og se, hvordan der indstilles!