Prisindstillinger 2017/18

Unihoc Initiativpris og Frivillighedspris

For tredje sæson i træk hyldes indsatserne uden for banerne. Igen i år skal de to priser Unihoc Initiativpris og Unihoc Frivillighedspris uddeles – og der kan indstilles frem til torsdag den 12. april 2018.

En jury bestående af repræsentanter fra Floorball Danmarks bestyrelse, klubber og ressourcepersoner vil bedømme indstillingerne og udpege de to vindere, der offentliggøres den 21. april 2018 i forbindelse med Superfinale i Ringsted.

Unihoc Initiativpris 2017/18

Initiativprisen uddeles til en forening, der med et særligt initiativ har gjort en forskel for floorballsporten lokalt, regionalt eller nationalt i det forgangne år. Den vindende forening vil modtage et diplom samt et gavekort på kr. 5.000,- til køb af Unihoc-produkter.

Alle floorballforeninger under Floorball Danmark kan indstilles

Unihoc Frivillighedspris 2017/18

Frivillighedsprisen uddeles til en person, der med en ekstraordinær indsats har gjort en forskel i sin forening. Personen har som træner, leder eller på en helt tredje måde ydet en indsats, der fremmer glæden ved floorball for andre. Prisen er tiltænkt breddeområdet og vil derfor blive uddelt til en person, der yder en indsats inden for det område. Vinderen af Frivillighedsprisen vil modtage et diplom samt et gavekort på kr. 2.000,- til køb af Unihoc-produkter.

Alle personer med tilknytning til en forening under Floorball Danmark kan indstilles

Sådan foregår det

Alle har mulighed for at indstille kandidater til de to priser. Det gøres ved at udfylde felterne nedenfor. Det er muligt at skrive motivationen for indstillingen direkte ind eller vedhæfte det som et dokument. Dog må motivationen ikke fylde mere end en halv A4-side. En motivationsindstilling er et krav for, at en indstilling kan komme i betragtning.

Sidste frist for indstillinger er torsdag den 12. april 2018.

 • Juryen

  Thorbjørn Ovedal
  Formand, Floorball Danmark

  Jonas Hviid
  Bestyrelsesmedlem, Floorball Danmark

  Mathias Christoffersen
  Unihoc Danmark

  Steen Houman
  Floorball-blogger

  Rikke Toldbod
  Pigetræner, Frederikshavn Blackhawks