Nu skal damernes kvartfinaler afgøres

I weekenden tog damerne hul på slutspillet med de første opgør i kvartfinaleserierne, hvor der spilles bedst ud af tre kampe. I den kommende weekend gælder det kamp 2 og eventuelt 3 i de fire serier.

De forsvarende mestre fra Århus FK fører 1-0 i kampe mod Vanløse Floorball, når serien fortsætter i Aarhus-forstaden Tilst i weekenden. I Frederikshavn får Blackhawks besøg af Rødovre, hvor nordjyderne tog første stik sikkert i Rødovre, mens vinderne af Øst-rækken Copenhagen ligeledes har en 1-0-føring med fra deres første opgør mod Herning Pirates.

Set på resultatet af de første kvartfinalekampe, venter den tætteste serie i Avedøre Idrætscenter i Hvidovre. Her får Hvidovre Attack FC besøg af sidste års sølvvindere fra AaB Floorball, hvor den første kamp sluttede med en nordjysk 7-4-sejr til hjemmeholdet i Aalborg.

I semifinalerne stilles vinderne af opgørene Copenhagen – Herning og Frederikshavn – Rødovre over for hinanden, mens vinderne af ÅFK og Vanløse møder vinderholdet fra opgøret mellem Hvidovre og AaB.

Da der spilles bedst af tre opgør, afvikles søndagens opgør kun, hvis der udlignes til 1-1 i kampe i den enkelte serie lørdag. Medaljekampene afvikles den 21. april 2018 i forbindelse med Superfinale 2018.

Komplet oversigt over kvartfinalerne

Lørdag den 24. marts

14:00 Århus FK – Vanløse Floorball i TST Aktiv-Center
15:00 Copenhagen FC – Herning Pirates i Gl. Valby Hal
15:00 Hvidovre Attack FC – AaB Floorball i Avedøre Idrætscenter
15:00 Frederikshavn Blackhawks – Rødovre FC i Abildgaardhallen

Søndag den 25. marts

10:00 Evt. Frederikshavn Blackhawks – Rødovre FC i Abildgaardhallen
12:00 Evt. Copenhagen FC – Herning Pirates i Gl. Valby Hal
13:30 Evt. Hvidovre Attack FC – AaB Floorball i Avedøre Idrætscenter
14:00 Evt. Århus FK – Vanløse Floorball i TST Aktiv-Center

Superfinale 2018

Superfinale.dk
Facebook.com/superfinale
Billetsalg