Indendørs idræt lukkes ned i 38 kommuner. Generelle restriktioner forlænges

Smittetallene stiger og derfor har regeringen indført skrappere restriktioner i 38 af landets kommuner, der træder i kræft onsdag den 9. december. De berørte kommuner er primært kommunerne i hovedstadsområdet, udvalgte sjællandske kommuner og Århus og Odense.

Vi ved at nye restriktioner tager hårdt på frivilligheden og vi sender derfor en stor  tak til de mange frivillige, der har formået at holde gang i aktiviteterne og skabe lys i mørket. I DGI, DIF og Floorball Danmark idrætter håber vi, at de tiltag, der nu indføres, hurtigt får effekt, så vi igen kan mødes på mere normal vis.

Alle foreninger anbefales at holde nøje øje med, om der kommer lokale restriktioner, der kan påvirke idrætsaktiviteterne. Restriktionerne kan komme med kort varsel.

Følgende restriktioner er der i de 38 kommuner fra 9. december til 3. januar

– Al indendørs idræt lukkes ned.

– Udendørs idræt kan fortsat gennemføres, når de øvrige retningslinjer følges.

– Forsamlingsforbuddet om max 10 personer gælder alle uanset alder.

– Elite idræt er fortsat undtaget, hvilket betyder at pokalturneringen og SELECT ligaerne fortsætter. Tilskuere ikke er tilladt. Bemærk at hvis der er kommunale restriktioner der gør, at et hold ikke kan træne eller afvikle kampe, vil disse kampe blive aflyst/udsat.

Landsdækkende restriktioner forlænges til 28. februar

– Frem til 28. februar gælder forsamlingsforbuddet på max 10 personer. Børn og unge tog med 21 år er undtaget, dvs. grænsen for børn og unge er på 50 personer for idræts- og foreningsarrangementer uden overnatning. Dette gælder kun i kommuner uden særlige restriktioner.

– Det anbefales, at sociale arrangementer aflyses.

 

Alle idrætsforeninger anbefales at holde nøje øje med, om der kommer lokale restriktioner, der kan påvirke idrætsaktiviteterne. Restriktionerne kan komme med kort varsel.