Herning bliver vært for ungdomslandsstævnet i 2022 og 2023

Efter at landsstævnet i en årrække har været afviklet med stor succes i Frederikshavn i Arena Nord, i godt samarbejde med Frederikshavn Blackhawks, flytter landsstævnet lokation for 2022 og 2023 og bliver afholdt i Herning.
Det sker i samarbejde med Herning Kommune, Snejbjerg Floorball, Herning Floorball og Sunds Seahawks Floorball.

Lokationen bliver Hernings Sportscenter, hvor der er plads til 8 baner b.la. en arena med plads til over 2.000 tilskuere. Derfor bliver Landsstævnet fortsat rammen for afvikling af U18 finalen.

Formand for Floorball Danmark, Steen Houman udtaler: – Som formand for Floorball Danmark, glæder det mig at landsstævnet kommer rundt om i landet. Det årlige landsstævne er her børne- og ungdomsspillerne sætter hinanden i stævne og har nogle festlige dage fyldt med en masse floorball. Med Herning Kommune får vi en god partner, som i mange år været en vigtig medspiller i sportens verden, hvad enten det er på højeste niveau, eller for at skabe gode rammer og faciliteter for bredden.

Også i Udviklings -og breddeudvalget skaber nyheden om landsstævnet i Herning glæde.

“Som formand udviklings- og breddeudvalget, så er landsstævnet den perfekte ramme for alle os der elsker sporten. Her spiller vi nok for at vinde de enkelte kampe, men det handler ligeså meget om den gode oplevelse som spiller, som træner og som leder i klubben.

Derfor ved vi landsstævnet er en succes, for de værdier der er vigtige for at skabe de gode oplevelser, de er samlet her. Jeg er sikker på at Floorball Danmark sammen med klubberne i Herning Kommune vil lave endnu en succes i rækken af landsstævne” siger Formand for UBU Ronni Rix Back

Landsstævnet i 2022 afholdes d. 29. april til 1. maj og i 2023 d. 26-29 maj i pinsen