Floorball Danmark udpeger dansk trænerteam til at stå i spidsen for kvindelandsholdet

Med stor fornøjelse kan Floorball Danmark nu offentliggøre det danske trænerteam som skal stå i spidsen for vores kvindelandshold frem til 2025.

Det bliver med Søren Frederiksen som cheftræner og Thomas Bouchara som assisterende træner. Begge er to meget fagligt dygtige trænere som udover store menneskelige kvaliteter også indeholder en enorm og bund solid erfaring, som vi gerne vil drage nytte af. Søren kommer senest fra U19 landsholdet, og har tidligere stået i spidsen for det danske kvindelandshold. Thomas fortsætter i samme rolle som han havde ved seneste VM ligesom massør og holdleder der i samarbejde med trænerteamet er valgt, og udgøres af erfaringsduoen massør Jakob R. Buhrkall og holdleder Sofie Buhrkall.

Det er et stærkt 4-kløver, hvor alle har været en del af floorballmiljøet i mange år og deraf er kendt af rigtig mange i floorballverdenen. De har et ekstremt kendskab og stor passion for floorballsporten, og ved hvad der kræves for at kunne begå sig på internationalt niveau.

Trænerteamet tiltræder med det samme, og vil gå i gang med at researche for potentielle spillere og lave en plan frem mod VM i Singapore.

Peter Hug fra Floorball Danmark udtaler:

Vores fokus har været at finde et team som har kendskab til kvindefloorball i Danmark, og kan gå ind med det samme og lave et holdbart træningssetup på højt niveau og være med til at lave den røde tråd fra A-Landsholdet og ned gennem rækkerne. Jeg ved med sikkerhed, at dette trænerteam har passionen og evnerne til at bringe kvindesiden langt, og det gør mig glad, at de vil tiltræde med det samme og udgøre det stabile fundament vi ønsker at opbygge for kvindesiden”

 

Søren Frederiksen udtaler:

”Jeg er naturligvis glad og stolt over, at Floorball Danmark har peget på mig til at stå i spidsen for opbygningen af et kommende landshold og en rød tråd fra klub til landshold. Teamet omkring holdet tænker jeg ikke kan være bedre. Sofie, Thomas og Jakob fortsætter fra det gode arbejde der tidligere er blevet lavet. Det er jeg virkelig glad for. Vores første opgave er derfor at få samlet op på dette tidligere gode arbejde, se bare fra sidste VM, hvor landsholdet virkelig viste hvor højt et niveau der kan spilles floorball i Danmark. Jeg kommer til at bidrage med flere dimensioner i spillet, vi vil have muligheden for at agere, så vores modstander skal reagere. Vi glæder os og vil gøre alt hvad vi kan, for at få det bedst mulige landshold til Singapore.”

 

Kommende landsholdssamlinger kvinde-A:

Maj: Dato og sted udmeldes snarest muligt.

Juni: Dato og sted udmeldes snarest muligt.

 

Trænerteam til U19 kvindelandshold.

Stillingsopslag vedr. trænerteam til kvindeU19 vil snarligt blive slået op og eventuelle spørgsmål vedr. denne stilling bedes rettes til Peter Hug på mail: ph@floorball.dk alternativt på tlf. 21679559.