Floorball Danmark opruster på event-området

Floorball Danmark går ind i en utrolig spændende periode, som kulminerer med et U19 herre VM i april 2023 på hjemmebane i Arena Nord, Frederikshavn. Inden da skal Floorball Danmark sammen med en række samarbejdsforeninger afholde DM Superfinaler på Frederiksberg, Arena Nord Pokal Final 4 i Frederikshavn og ungdomslandsstævne i Herning, alt sammen i april måned 2022.

Floorball Danmark har derfor pr. 1. februar 2022 ansat Maria Gylling som projektkoordinator, stillingen løber til og med 30. juni 2023.

Maria er uddannet i Leisure management og har tidligere arbejdet med koordinering og afvikling af events samt kommunikation under bl.a. EURO2020 hos DBU og tidligere ved Badminton Danmark.

”Jeg glæder mig utrolig meget til at arbejde med events hos Floorball Danmark, og gennem disse events at skabe så stor opmærksomheden for sporten som mulig. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med floorball. Det er en sport med mange muligheder og fede vinkler, og derudover har vi nogle virkelige kyndige samarbejdspartnere samt spændende venues, der virkelig kan supportere med at bringe vores events op på et nyt niveau”.

Tag godt imod Maria.