Floorball Danmark og CompanyCation indgår spændende samarbejde

Floorball Danmark går ind i en utrolig spændende periode med en række events, som kulminerer med et U19 herre VM i april 2023 på hjemmebane i Arena Nord, Frederikshavn. Floorball Danmark har derfor valgt opruste på den kommercielle side ved indgåelse af samarbejde med Martin Strand, ejer af CompanyCation.

Martin Strand og CompanyCation kommer til at varetage en part af Floorball Danmarks kommercielle interesser, specielt i forbindelse med landshold, Landsstævne, Pokal Final 4, DM Superfinalen & U19 VM i Frederikshavn.

”Fra de første dialoger med Martin har jeg kunne mærke, at han er personen, som virkelig kan skabe succes på partnerskabsfronten. Martin brænder for floorball, og vi har under hele forløbet haft en god og konstruktiv dialog. Samtidig besidder Martin stor erfaring inden for salg, og har i et andet projekt med Floorball Danmark, allerede vist sin kunnen ved at finde partnere til forbundet” siger Direktør for Floorball Danmark, Carsten Provstgaard.

”Jeg har været aktiv indenfor floorball som spiller, instruktør og igangsætter i nogle år. Floorball har fra start haft en stor plads i mit hjerte. Det er en sport, som jeg meget gerne vil være med til at udvikle – også kommercielt” siger Martin Strand, ejer af CompanyCation.

Ved interesse for et samarbejde med Floorball Danmark, kan Martin kontaktes på mast@floorball.dk og på +45 2685 6333