Floorball Danmark indgår aftale med Danmarks Idrætsforbund om låneramme

2023 bliver et år hvor der bliver sat fokus på økonomien i forbundet. Der er lavet tiltag i det budget, der vil blive præsenteret på mødet i Frederikshavn den 14. januar 2023 under Final4, som vil betyde at der igen vil komme styr på økonomien. Men der er ingen tvivl om det er et langt sejt træk.
Det forventes at underskuddet lander mellem 1,0-1,2 mio.

For at sikre likviditeten, har Floorball Danmark indgået en aftale med DIF, hvor Floorball Danmark har mulighed for at kunne låne op til 1,2 mio.

Derfor er der udarbejdet et ret konservativt budget, hvor der er udover flere besparelser på flere områder blandt andet på ansatte, er to afgørende elementer

  • U19 VM skal gå i nul, hvilket betyder der skal sælges billetter for 350.000kr
  • Aktiviteter for kvindelandsholdet skal være udgiftsneutralt for Floorball Danmark i 2023

Specielt i forhold til U19 VM skal der en del billetindtægter ind, og her vil der fra Floorball Danmarks side blive lavet forskellige tiltag for at aktivere salget på forskellige fronter og med rabatter til klubberne.

Der vil blive indgået samarbejde med to studerende, som vil understøtte den proces frem mod U19 VM

Floorball Danmark havde start 2022 en egenkapital på lidt over 500.000kr, der skulle have været brugt på at understøtte blandt andet disse to arrangementer.

På den længere bane, er det afgørende at Floorball Danmark igen får etableret en egenkapital som er på 10-15% af forbundets omsætning. Det er en proces der dog vil tage lidt tid.