Endelig kan Danmark præsentere U19 VM i Floorball på hjemmebane

I morgen går startskuddet til U19 VM i floorball i Frederikshavn, hvor 16 deltagende nationer vil dyste om titlen. Turneringen vil vare indtil søndag, hvor det bliver afgjort, hvem der kan kalde sig verdensmestre i U19 floorball.

Sekretariatschef Troels K. Jensen udtaler, at både sekretariatet, de frivillige og Arena Nord har ydet en kæmpe indsats for at sikre, at arenaen bliver den fantastiske ramme for arrangementet: “Takket være en stor indsats fra sekretariatet og de mange frivillige, er vi nu klar til at byde de 16 deltagende nationer velkommen til Frederikshavn. Vi glæder os til at bolden triller imorgen. Derudover glæder jeg mig personligt til at følge det danske hold. Jeg ved hvor meget Jens Hagbarth og trænerteamet har forberedt sig” siger Troels K. Jensen.

Bestyrelsesformand for Floorball Danmark, Steen Houman, er også begejstret for at have en stor international begivenhed på dansk grund: “Det er fantastisk for dansk floorball at være vært for en begivenhed som U19 VM i floorball. Det giver os mulighed for at vise verden, hvad dansk floorball står for, og for at vise, at vi er i stand til at arrangere store og imponerende sportsbegivenheder” siger Steen Houman.

Interessen for U19 VM i floorball i Frederikshavn er stor, og allerede nu er der blevet solgt mere end 2500 billetter til hele ugen. Der er dog stadig mulighed for at købe billetter til alle dagene, og Floorball Danmark kan kun opfordre alle til at komme og opleve spændingen og intensiteten i turneringen. Man kan købe billet via https://www.ticketmaster.dk/artist/floorball-danmark-billetter/1208914