Dagsrapport 1 fra VM: Vi er startet med et brag

U19 floorball verdensmesterskaberne er startet med et brag, hvor tilskuere allerede har været vidner til intense kampe og nogle overraskende resultater på den første dag af turneringen.

I Gruppe A viste Norge imponerende færdigheder og teamwork ved at sikre sig en overbevisende sejr på 15-0 over Singapore. Imens deltog Finland og Letland i en neglebidende kamp, der endte med, at Finland sejrede med en tæt score på 3-2.

Gruppe B så Sverige dominere over Slovakiet med en overvældende sejr på 19-2, mens Tyskland led et hårdt nederlag til Schweiz med en score på 13-1.

I Gruppe C sikrede Danmark en sikker sejr mod USA med en score på 14-1, mens Østrig leverede en overraskende sejr over Estland med en spændende kamp, der bølgede frem og tilbage indtil den endelige score på 10-7.

Endelig vandt Australien en spændende kamp mod Slovenien med en score på 13-7 i Gruppe D, og Tjekkiet viste deres dominans mod Polen med en imponerende score på 18-2.

Med så spændende kampe og spændende resultater på den første dag af turneringen, venter vi ivrigt på, hvad resten af mesterskabet har at byde på.