Danske topdommere valgt til prestigefyldt VM kamp

Floorball Danmark er stolte over at kunne meddele, at to af vores dommere, Steffen Leholk og Tobias Pauli Schmidt, har fået tildelt dommertjansen i den ene semifinale til U19 VM i Frederikshavn. De to dommere vil dømme kampen mellem Finland og Sverige. Det er en utrolig ære og en stor anerkendelse for de to dommere at få tildelt denne opgave.

Denne VM-semifinale markerer kulminationen på 10 års hårdt arbejde for Steffen Leholk og Tobias Pauli Schmidt. Deres valg som dommere til en semifinalekamp ved U19 VM er resultatet af en benhård målsætning om at være blandt de bedste og være med til de største arrangementer på hjemmebane i Arena Nord i Frederikshavn.

Formand for Dommerudvalget Lene Jakobsen udtaler: “Det er en stor fornøjelse for os at se, at Steffen og Tobias er blevet udvalgt som dommere for en semifinalekamp ved U19 VM i Frederikshavn. Deres valg til denne prestigefyldte opgave er en anerkendelse af deres dedikation og engagement i sporten, og det er en stærk påmindelse om, at hårdt arbejde og målrettet træning kan føre til store resultater. Vi ønsker dem alt det bedste, og jeg er sikker på, at de vil repræsentere dansk floorball på den bedste måde muligt“.

Floorball Danmark ønsker at give Steffen Leholk og Tobias Pauli Schmidt et kæmpe skulderklap for deres fremragende præstation og for at have opnået en så prestigefyldt opgave. Deres valg som dommere for en semifinalekamp ved U19 VM i Frederikshavn er en ære for både dem og for dansk floorball. Alle i Floorball Danmark ønsker dem held og lykke med kampen og er sikre på, at de vil klare opgaven til perfektion.