Daglig rapport 4 fra en intens semifinale dag i Frederikshavn

Daglig Rapport 4 med en gennemgang af de forskellige placeringer, play offs og semifinaler.

Semifinale 1
Tjekkiet – Schweiz (2-7)
Schweiz dominerede Tjekkiet gennem hele kampen og scorede syv mål, mens de kun tillod to at gå ind. Schweiz’ sejr var et holdindsats, hvor flere spillere bidrog til scoringerne. Tjekkiet forsøgte at følge med, men kunne ikke matche Schweiz’ tempo og intensitet. Schweiz avancerede til finalen, mens Tjekkiet skal spille om bronze-medaljer.

Semifinale 2
Sverige – Finland (12-10)
I en spændende kamp mellem Sverige og Finland kom Sverige ud på toppen. Med en sejr på 12-10 går de nu videre til finalen! Finland bør dog ikke give op endnu, da de stadig har en chance for at vinde bronze mod Tjekkiet i morgen.

Play Off 1
Tyskland – Danmark (3-4)
Tyskland og Danmark spillede en tæt kamp, hvor ingen af holdene gav sig. Danmark trak sig til sidst ud som vindere med en scorelinje på 4-3. Kampen var fysisk og intens, og begge hold viste stærkt forsvar og effektiv angreb. Danmark avancerede til kampen om 7. pladsen, mens Tyskland vil spille mod Polen.

Play Off 2
Polen – Norge (2-8)
Norge dominerede Polen fra starten og vandt kampen komfortabelt med 8-2. Norges offensiv og samarbejde ned gennem hele holdet var tydelige gennem hele kampen, da de scorede flere mål og holdt Polen på afstand. Norge avancerede til kampen om 7. pladsen, mens Polen skal spille mod Tyskland.

Kampen om 9. pladsen
Letland – Slovakiet (6-1)
Letland og Slovakiet spillede en jævnbyrdig kamp i de første to perioder, men Letland trak fra i den sidste periode og vandt 6-1. Letlands angreb vågnede op i tredje periode og scorede fire mål for at sikre sejren. Slovakiet forsøgte at lave et comeback, men kunne ikke overvinde Letlands stærke forsvar. Letland endte på 9. pladsen, mens Slovakiet endte på 10. pladsen.

Kamp om 11. pladsen
Østrig – Slovenien (1-4)
Slovenien og Østrig spillede en konkurrencepræget kamp, hvor Slovenien til sidst vandt med en score på 4-1. Sloveniens forsvar var solidt gennem hele kampen, og deres angreb var effektivt foran mål. Østrig kæmpede godt, men kunne ikke matche Sloveniens intensitet. Slovenien endte på 11. pladsen, mens Østrig endte på 12. pladsen.

Kampen om 13. pladsen
Australien – Estland (2-10)
Estland dominerede Australien fra start til slut og vandt kampen 10-2. Estlands angreb var for meget for Australien at håndtere, da de scorede adskillige mål og fastholdt kontrollen over kampen. Australien forsøgte at kæmpe tilbage, men kunne ikke overvinde Estlands dominerende præstation. Estland sluttede på 13. pladsen, mens Australien endte på 14. pladsen.

Kampen om 15. pladsen
USA – Singapore (5-12)
Singapore besejrede USA med en score på 12-5. Singapores angreb var i topform, da de scorede adskillige mål i løbet af kampen. USA kæmpede modigt, men kunne ikke matche Singapores færdigheder og intensitet. Singapore endte på 15. pladsen, mens USA sluttede på 16. pladsen.