Den sidste dag i gruppespillet er blevet spillet. Her er resultaterne.

Gruppe A:
Tjekkiet – Letland (4-2)
Finland – Polen (18-0)

Selvom Letland scorede først, formåede Tjekkiet at opretholde presset og føringen gennem hele kampen, på trods af Letlands forsøg på at indhente dem. Den endelige score var 4-2 til fordel for Tjekkiet. Kampen mellem Finland og Polen var en helt ensidig affære, hvor Finland dominerede fra start til slut. Det finske hold scorede 18 mål, mens Polen ikke formåede at score nogen.

Gruppe B:
Schweiz – Slovakiet (9-2)
Sverige – Tyskland (13-1)

Slovakiet havde en stærk start og scorede to mål i første periode, men Schweiz svarede igen med syv mål i anden periode og endte med at vinde kampen med en score på 9-2. Sverige var klart favorit og skuffede ikke, idet de scorede 13 mål i løbet af kampen, mens Tyskland kun formåede at score én gang.

Gruppe C:
Danmark – Estland (5-5)
USA – Østrig (6-9)

Danmark startede som de første to kampe med en meget sikker defensiv og en aggressiv offensiv. Alligevel kom Estland tilbage og endte kampen med et retfærdigt lige resultat. Østrig vandt mod et hårdt kæmpende Team USA.

Gruppe D:
Norge – Australien (17-2)
Slovenien – Singapore (14-4)

Endnu en ensidig kamp, hvor Norge scorede 17 mål, mens Australien kun formåede at score to. Slovenien dominerede kampen fra start til slut og scorede 14 mål og begrænsede Singapore til blot fire.