43 foreninger har set fordelene

Bevæg Dig For Livet – Floorball vol. 2 får en fantastisk start med hele 43 foreningsaftaler allerede inden udgangen af januar.

Bevæg Dig For Livet – Floorball og Floorball Danmark sluttede sammen 2018 af med at kickstarte Bevæg Dig For Livet Floorball vol. 2 med en række netværksmøder rundt om i Danmark.

Og sikke en succes! Hele 43 foreninger har dags dato skrevet under på en eller flere af de nye tilbud, som Bevæg Dig For Livet – Floorball lancerede i udgangen af 2018: Spydspids-, Gazelle- og Udviklingsaftalerne.

Forskellige aftaler til forskellige foreninger

Spydspids-, Gazelle- og Udviklingsaftalerne er en del af BDFL-satsningen 2018-2020, og er aftaler af forskellige størrelser, karakter og forpligtelser.

Spydspidsaftalen, som strækker sig over 2 år, er den mest omfattende, som primært henvender sig til velorganiserede og veletablerede foreninger med vækstpotentiale. Spydspidsforeninger bliver ambassadørforeninger for floorballsporten, og kommer til at gå forrest i udviklingen og udbredelsen af floorball som motionssport i Danmark.

Gazelleaftalen er en 1-årig aftale, og er især tiltænkt foreninger, som har fokus på udvikling og igennem nogle år har oplevet kontinuerlig og relativ hurtig medlemsvækst. En forening behøver ikke være stor eller have mange år på bagen, for at indgå i en Gazelleaftale, men oftest vil foreningen have et stærkt fundament og flere hænder til at løfte de forskellige opgaver.

Udviklingspuljen henvender sig til alle foreninger, og har til formål at understøtte de foreninger, der medvirker til at udbrede MotionsFloorball i Danmark. Udviklingspuljen understøtter både projekter indenfor forenings- og aktivitetsudvikling. En forening kan søge om helt op til 5000 kr. pr. projekt eller udviklingsområde, og det er muligt for samme forening at søge om midler fra udviklingspuljen til to projekter om året.

Flere foreninger er klar på større aftaler

Af de 43 foreninger, som allerede nu har indgået aftaler, er det interessant at se, at hele 26 foreninger har skrevet under på en spydspidsaftale. 9 foreninger har indgået gazelleaftaler, mens 8 foreninger har søgt om midler fra udviklingspuljen.

– Det er et fantastisk engagement fra foreningerne, at vi i dag står med hele 35 foreninger, som er klar til at tage arbejdshandskerne på og udbrede floorballsporten endnu mere i Danmark vha. spydspids- og gazelleaftaler, påpeger Erik Lennart Petersen, som er daglig projektleder i Bevæg Dig For Livet – Floorball.

Nogle foreninger har endda ikke ”kun” skrevet under på én aftale. Der er således indgået endnu flere aftaler, end der er foreninger, som har meldt sig, og det er en utrolig flot udvikling, som glæder Erik Lennart Petersen meget.

I kan stadig nå at være med

Kunne din forening være interesseret i en af de ovennævnte aftaler, så tøv ikke – I kan stadig nå det. Det eneste, I skal gøre, er at kontakte jeres lokale BDFL-konsulent, og så er I allerede så godt som i gang.

I kan finde mere information omkring de tre aftaler i linksene ovenfor, hvor kontaktinformationer på alle konsulenterne desuden også står anført.